About Cenzaa

WHERE IT ALL BEGAN

WIST U DAT...

… de betekenis van Cenzaa, ‘zijde’ is? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied.

100% natuurlijk

WHERE SCIENCE MEETS NATURE

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden wij bij Cenzaa belangrijk! Daarom maken wij voor de ontwikkeling van onze doeltreffende huidverbeterende behandelingen en producten gebruik van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Ons doel: samen met u het hoogsthaalbare resultaat bereiken en u te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

COSMEDISCHE HUIDVERBETERING

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garanderen we mede door onze hoogtechnologische verpakkingen. Wist u dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumeriën! Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeterings producten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samen gaat met een intense wellnessbeleving!

Cenzaa

PCN2®-system

Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten.

Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Wat is PCN2®-system

  • PHYOCEUTICAL hoogwaardige stamcelcomponenten
  • COSMECEUTICAL resultaat gerichte werkstofcomplexen
  • NUTRICEUTICAL maximale’inside out’ voedingsextracten
  • NEUROCEUTICAL optimale gezondheid en intens geluksgevoel

Bag-in-bottle

TECHNOLOGISCHE VERPAKKINGEN

Aangezien Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat zijn onze producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.

Benieuwd naar onze Cenzaa behandelingen?

100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen.