Customized treatments

CUSTOMIZE YOUR TREATMENT!

Een behandeling op speciaal voor u samen gesteld voor het beste resultaat! 

Zoals u bij onze cenzaa behandeling gewend bent laten we u altijd eerst helemaal tot rust komen met ons welkomstritueel die bestaat uit de geurreis en een relax massage. Hierna beginnen we met de reiniging van uw huid met producten die aansluiten bij uw huidtype.

Zodra de huid gereinigd is kunnen we doelgericht gaan behandelen op uw huidwens. Aan de hand van het aantal minuten die u reserveert, kunnen we de verschillende huidverbeterende tool’s gaan inzetten.

Waarom kiest u voor een customized treatment?

Als u doelgericht uw huid wilt gaan verbeteren. We kunnen tijdens de behandeling meerdere huidprobleem of huidwensen aanpakken. Dit kan zijn dat we de doorbloeding in uw huid gaan verbeteren door middel van de bindweefselmassage. Hierdoor kunnen de werkstoffen nog beter worden opgenomen, verbeterd de huidstructuur en wordt de celdeling geactiveerd waardoor de huid er strakker en soepeler uit gaat zien.

WAT KUNT U KIEZEN?

Samen met uw huidwens en mijn deskundige kennis adviseer ik u wat het beste bij uw huid past en waar u het beste uw gewenste resultaat mee kunt behalen.

Serums

Welke behandelingen kunt u kiezen?

  • Ampoule

Dit is een hoog geconcentreerd serum met veel actieve werkstoffen speciaal verpakt waardoor u uw huid voorziet van een boost aan vitaliserende werkstoffen.

  • Hyaluron therapy

Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Hyaluron Therapy zorgt dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd.

Hoelang wilt u de behandeling?

U kunt kiezen tussen de volgende opties:

Specialisatie

Welke behandelingen kunt u kiezen?

  • Bindweefsel massage

Draagt bij aan het verbeterende van de huidstructuur, stimuleert de doorbloeding in de huid waardoor het opnemen van werkstoffen verbeterd. de celdeling wordt geactiveerd waardoor de huid er strakker en soepeler uit gaat zien.

  • Derma peel

Dit is een fruitzuur behandeling die alleen tijdens de maanden dat er weinig tot geen zon aanwezig is buiten. door je met deze behandeling flink de huid gaat verdunnen om bijvoorbeeld diepere rimpels te behandelen wordt de natuurlijke beschermlaag van de huid te dun om de huid zelf te beschermen.

Hoelang wilt u de behandeling?

U kunt kiezen tussen de volgende opties:

Masker

Welke behandelingen kunt u kiezen?

  • Botuline masker

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Hoelang wilt u de behandeling?

U kunt kiezen tussen de volgende opties:

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem gerust contact met mij op of klik op meer informatie voor de meest gestelde vragen.