Mijn salon is weer geopend!
Boek een behandeling via Whatsapp

Skincare behandelingen

ADVANCED SKINCARE​

Maximale huidverbetering met oosterse beleving!

Maak kennis met de Teenage Treament speciaal voor de jeugdige huid. Ervaar wat Cenzaa voor jouw huid kan betekenen. Deze behandeling is geschikt voor de huid van 14 t/m 18 jaar.

Highlights behandeling:

Gun jezelf deze zuiverende behandeling om rust te creëren voor de huid. Met de Cenzaa producten afgestemd op jouw huidtype krijgt jouw huid met deze Cenzaa beleving een ultieme boost. Deze behandeling is geschikt voor onzuivere/acne gevoelige (jonge) huid.

Highlights behandeling:

Ervaar in 60 minuten wat Cenzaa u te bieden heeft. Onderga een bijzonder Cenzaa ritueel waarbij u wordt meegevoerd op een heerlijke geurreis. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij uw zintuigen aangenaam verrast worden. Naast deze weldaad staat uw huidwens centraal en zal de behandeling hier volledig op worden afgestemd. Deze behandeling is geschikt voor iedere huidtype en leeftijd.

Highlights behandeling:

Een unieke kennismakingsbehandeling waarin Wellness & Huidverbetering hand in hand gaan! U ervaart een weldadige geurreis, beleeft het bijzondere welkomstritueel en een ontstressende Cenzaa massage, terwijl er gelijktijdig aan huidverbetering wordt gewerkt. Met deze behandeling ontvang je gratis een op uw huid afgestemde Cenzaa Skincare Box (t.w.v. €135,-) . Deze behandeling is geschikt voor iedereen die kennis wilt maken met Cenzaa.

Highlights behandeling:

Geniet van deze ultieme Cenzaa behandeling met huidverbeterende effecten! Ervaar de intensiviteit van het dubbele reinigingritueel en de verschillende luxe massagetechnieken. Deze behandeling is gericht op de oudere huid.

Highlights behandeling:

Door deze ultieme skincheck weet u precies wat uw huid nodig heeft en krijgt u een product advies op maat.

Een mooi gebruinde huid straalt gezondheid uit. Maar wist u dat bruin worden het eerste verdedigingsmechanisme is van onze huid? Om schade te voorkomen aan de huid bepaal ik uw Cenzaa Huidexpert welke zonhuidtype u heeft zodat u een opmaat gemaakte zonadvies ontvangt.